Gündem

Grok, Artık Gönderilerin Doğruluğunu Teyit Edebilecek

X'in üretken yapay zekâsı Grok için yeni bir özellik üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Edinilen bilgilere göre yapay zekâ, artık gönderilerin doğru olup olmadığını kontrol edebilecek. Yeni özelliğin tüm kullanıcılara ne zaman ulaşacağı şimdilik bilinmiyor.

Grok, Artık Gönderilerin Doğruluğunu Teyit Edebilecek
21-05-2024 17:52

Dünyanın en popüler mikroblog platformu X'in yeni bir özellik üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Edinilen bilgilere göre X, çok yakında üretken yapay zekâsı Grok'un kullanımı için yepyeni bir seçenek daha sunmaya başlayacak. Bu özellik, X kullanıcılarını memnun edecek gibi görünüyor.

Edinilen bilgilere göre hazırlanan yeni özellik sayesinde kullanıcılar, bir paylaşımın Grok tarafından analiz edilmesini sağlayacak. Böylelikle kullanıcı, o paylaşımın gerçeği yansıtıp yansıtmadığını anında tespit etmiş olacak.

X'in yeni özelliği işte böyle görünecek

x yeni özellik

X'in üzerinde çalıştığı yeni özellik, bir gönderinin üzerine dokunduğunuzda kendisini gösterecek. Paylaşımın hemen altında, "Grok, analysis!" şeklinde bir buton yer alacak. Bu butona dokunan kullanıcı, üretken yapay zekânın o paylaşımla ilgili yanıtlarını görecek

Kaynak: WEBTEKNO.COM

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER