Gündem

Hamster Kombat Airdrop Geliyor: Hangi Borsalarda Olacak?

Telegram üzerinden oyun oynayarak para kazanabileceğiniz Hamster Kombat, 26 Eylül'de işlemlere açılacak. Peki HMSTR isimli token, hangi borsalarda listelenecek?

Hamster Kombat Airdrop Geliyor: Hangi Borsalarda Olacak?
11-09-2024 09:08

Kripto para piyasaları son dönemlerde oldukça tatsız. Ancak bu sektörde para kazanmanın yolları bitmiyor. Bu bağlamda; son dönemlerde Telegram üzerinden yayımlanan botlar, kullanıcılarına oldukça iyi miktarlarda airdrop gönderdiler. Böylelikle günlerinin küçük bir kısmında bu botlara giren ve gerekli ödülleri yapan kullanıcılar, yüzlerce dolar kazandılar.

İşte bu botlar arasında belki de en popüler olanı Hamster Kombat'tı. 100 milyondan fazla kullanıcısı olduğu bilinen Hamster Kombat, 26 Eylül'de kullanıcılarına airdrop verecek. Yani "HMSTR" olarak kodlanan tokenden dağıtılacak. Böylelikle kullanıcılar, sadece oyun oynayarak kripto varlık kazanmış olacaklar. Airdrop kapsamında dağıtılan tokenler, satılıp gerçek paraya da dönüştürülebilecek.

Peki Hamster Kombat, hangi kripto para borsalarında listelenecek?

HAMSTER KOMBAT Airdrop

Hamster Kombat ekibi tarafından bugüne dek yapılan açıklamalara göre HMSTR token, oldukça büyük kripto para borsalarında listelenecek. Yani airdrop etkinliğine katıldıysanız ve puan biriktirdiyseniz az sonra paylaşacağımız borsalar üzerinden tokenleri satabileceksiniz

HMSTR tokenin listeleneceği kesinleşen borsalar:

BybitOKXBitfinex

Kaynak: WEBTEKNO.COM

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER