Gündem

Helldivers 2, 177 Ülkede Steam'den Kaldırıldı

Birkaç gün önce PC versiyonuna PSN (PlayStation ağı) hesabı zorunluluğu getirilen ve büyük tepki alan Helldivers 2'nin Steam'de 177 ülkeden kaldırıldığı görüldü. Bunun nedeni ise ülkelerde PSN hesabı açılamaması.

Helldivers 2, 177 Ülkede Steam'den Kaldırıldı
05-05-2024 20:42

Son zamanların en popüler oyunlarından biri olan Helldivers 2, birkaç gündür tüm oyun dünyasının gündeminde. Sony, geçtiğimiz günlerde oyunun PC versiyonuna erişim için PSN (PlayStation Ağı) hesabı zorunluluğu getirmişti.

Tahmin edebileceğiniz gibi bu durum oyuncuların hiç hoşuna gitmedi ve çok büyük tepki topladı. Hatta Steam’deki değerlendirmeler, yalnızca iki günde gelen 230 binden fazla negatif yorumun ardından “çoğunlukla olumlu”dan “son derece olumsuz”a döndü.

Oyun, PSN hesabı oluşturulamayan 177 ülkede kaldırıldı

Tüm bu yaşananların ardından oyunun 177 bölgede delist edildiği ortaya çıktı. Arnavutluk’tan Dominik Cumhuriyeti’ne, Mısır’dan Porto Riko’ya kadar dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca oyuncu, artık Helldivers’a erişemiyor. Bunun nedeni ise bu ülkelerde PSN hesabı açılamaması. Yani birkaç gün önce gelen hesap zorunluluğu kaldırılmasına neden oldu.

Kaynak: WEBTEKNO.COM

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER