Gündem

Instagram'a 3 Yeni Özellik Geldi: İşte Yenilikler

Instagram'a 3 yeni özellik eklendiği açıklandı. Bu özelliklerden en dikkat çekici olanı, "Göster" olacak. Bu özellik kullanıldığında, bazı hikâyelerin görüntülenmesi için sahibine mesaj atmak gerekecek.

Instagram'a 3 Yeni Özellik Geldi: İşte Yenilikler
03-05-2024 21:33

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından Instagram, bir dizi yeni özelliğin kullanıma sunulduğunu açıkladı. Yeni özelliklere baktığımızda kullanıcılar arasındaki etkileşimin artacağını görüyoruz. 

Instagram'ın yeni özelliklerinden en dikkat çekici olanı, "Göster" isimli bir özellik. Bu yeni özellik, kullanıcıların paylaştığı hikâyelere bulanıklık filtresi ekleyecek. Hikâyeyi görmek isteyen kullanıcı, ancak hikâye sahibine mesaj göndermesi hâlinde içeriği görecek. 

Instagram'ın yeni özelliği işte böyle görünecek

Instagram yeni özellikler

Instagram'ın kullanıma sunduğu bir diğer özellik ise "Çerçeveler". Bu yeni özellik, fotoğraflara polaroid filtre eklenmesini sağlayacak. Instagram'ın Çerçeveler özelliği, telefonun sallanması hâlinde kullanılabilecek.

Instagram

Instagram'a eklenen bir diğer yenilik de bir müzik şablonu olarak karşımıza çıktı. Kullanıcılar, bu şablonları kullanarak "bir albümdeki en sevdikleri şarkı" veya "hayatınızın geri kalanında yalnızca bir şarkı dinleyebilseydiniz hangisi olurdu?" gibi şablonlar için şarkılar belirleyip, bunları kendi hesaplarında paylaşabilecekler.

Kaynak: WEBTEKNO.COM

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER