Gündem

iPhone SE 4'ün Bazı Özellikleri Ortaya Çıktı

Apple'ın uzun zamandır gündemde olan yeni telefonu iPhone SE 4'ün bazı özellikleri ortaya çıktı. Telefon, beklentileri karşılamayı başaracak gibi görünüyor.

iPhone SE 4'ün Bazı Özellikleri Ortaya Çıktı
04-10-2024 12:37

ABD merkezli teknoloji devi Apple'ın bir süredir üzerinde çalıştığı iPhone SE 4 ile ilgili yeni bilgiler paylaşıldı. 9to5Mac kaynakları tarafından sağlanan bilgiler, bu akıllı telefonun beklentileri karşılayabileceğini düşündürüyor.

Paylaşılan bilgilere göre 4. nesil iPhone SE, genel olarak iPhone 14'e benzeyecek. Bu bağlamda; düz kenarları olan ve çentikli bir OLED ekran bizleri bekliyor olacak. 6.1 inç boyutlu bir ekrana sahip olacak iPhone SE 4, 1170 x 2532 piksel çözünürlük sunacak.

iPhone SE 4'ün muhtemel tasarımı:

iPhone SE 4

iPhone SE 3'te bulunan Touch ID teknolojisi, yerini Face ID'ye bırakacak. Ayrıca yaklaşmakta olan akıllı telefon, Apple Intelligence desteği de sunacak. Şirket, bunu mümkün kılmak için 8 GB RAM ve A18 işlemci kullanacak. Ancak bu işlemci, iPhone SE 4 için özelleştirilecek. Edinilen bilgilere göre 5 çekirdekli bir GPU ile eşleştirilecek. Öte yandan; bu akıllı telefonu özel kılan hususlardan bir tanesi, Apple tarafından üretilmiş 5G modem kullanacak olması. 

Kaynak: WEBTEKNO.COM

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER