Gündem

İş Bankası’nın İmece Kart Kampanyası’nın kazananları belli oldu

Türkiye İş Bankası, kuruluşunun 100. yıl dönümünde, ‘Çiftçilerin Yüzünü Güldüren İmece Kart Kampanyası’nın’ talihlileri belirlendi.

İş Bankası’nın İmece Kart Kampanyası’nın kazananları belli oldu
21-08-2024 21:38

Dördü traktör ve 30 adet akıllı tarım teknolojisi ürününün sunulduğu kampanyada kazananlar hediyelerini düzenlenen törenle teslim aldı.

Törende konuşan İş Bankası Tarım Bankacılığı Pazarlama Müdürü Zafer Arslan, “İş bankası olarak tarımda teknolojiyi merkeze alan stratejik bakış açımızla hareket ediyoruz” dedi.

30 Haziran'da sona eren 'Çiftçilerin Yüzünü Güldüren İmece Kart Kampanyası'na 101 bin 460 kişi çekilişe katılmaya hak kazandı.

Toplam 34 adet akıllı tarım teknolojisi ürününün sunulduğu kampanyada ödüller arasında traktör, zirai drone, akıllı ilaçlama makinesi, tarla analiz sistemi, otomatik dümenleme sistemi yer aldı. 4 adet traktör Adana, Aydın, Kocaeli ve Erzurum’dan çiftçiler tarafından kazanıldı.

“KAMPANYAMIZA TÜRKİYEMİZİN DÖRT BİR YANINDAN YOĞUN TALEP GELDİ”

İş Bankası Tarım Bankacılığı Pazarlama Müdürü Zafer Arslan, Geçtiğimiz yıl cumhuriyetimizin 100. yılını kutladık. Bu yıl da bankamızın 100. yılını kutluyoruz. 100. yılımızda tarımda çiftçilerimize özel, sene başında kampana yapmaya karar verdik diyerek “Çiftçilerin yüzünü güldüren İmece Kart Çekiliş Kampanyamızı sene başında hayata geçirdik. 30 Haziran’a kadar çiftçilerimizin İmece Kartla yapmış oldukları her 25 bin lira alışveriş de bir çekiliş hakkı kazandıkları bir kampanya. Kampanyamıza Türkiyemizin dört bir yanından yoğun talep geldi. 100 binin üzerinde çiftçimiz kampanyaya katıldı. 17 Temmuzda’da Milli Piyango ve noter huzurunda yapılan çekilişle talihlilerimizi belirledik. Bugün de talihlilerimizi burada ağırlıyoruz. Geçen yıl coşkuyla kutladığımız cumhuriyetin 100. yılını bankamızın da 100. yılında coşkuyla kutlamaya devam ediyoruz. Tarım sektöründe de bu coşkuyu yaşamak için çiftçilerimizi davet ettik. Burada hediyelerini teslim ettik. Bereketli ve hayırlı günlerde kullanmalarını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“TARIMDA TEKNOLOJİYİ MERKEZE ALAN STRATEJİK BAKIŞ AÇIMIZLA HAREKET EDİYORUZ”

4 adet traktör, 30 adet akıllı tarım teknolojisi ürünü hediye ettiklerini beliren Arslan, “İş bankası olarak tarımda teknolojiyi merkeze alan stratejik bakış açımızla hareket ediyoruz. Ödülleri de buna göre seçtik. Bu kampanyayla çiftçilerimizin imece kartlarıyla yaptıkları alışverişler karşılığında her 25 bin lirada bir çekiliş hakkı kazanarak günün sonunda hediye kazanmalarını hedefledik. İmece kart tarım alanında çiftçilerimiz tarafından en çok tavsiye edilen, bilinirliği en yüksek kartların başında geliyor. Bunun yanında imece kartla çiftçilerimize, kolay finansman imkanları, vade imkanları sunuyoruz” dedi.

SAĞLAM: "SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR ALT YAPIYI KURMAMIZ GEREKİYOR"

İmeceMobil Genel Müdürü Mehmet İlker Sağlam ise “Geçmiş kuşaklarda cumhuriyetimizin ve bankamızın kurucuları tarım sektörüne ve yan sanayilerin kurulması için çok büyük emek harcadılar. İkinci yüzyıla da damga vurmak için tarımda teknolojiyi tabana yaymamız, teknolojik dönüşümü sağlamamız, sürdürülebilir bir alt yapıyı kurmamız gerekiyor. Bunun da yolu teknolojiden geçiyor. Bankamızın 100. yılına yakışır bir şekilde tarım teknolojilerini çiftçilerimize buluşturmak için bu kampanyayı düzenledik ve ödüllerimizi teslim ettik. Çok mutlu ve gururluyuz” diye konuştu.

DHA

Kaynak: SACITASLAN.COM

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER