Gündem

Köksan Holding, Gaziantep Futbol Kulübü’ne forma sponsoru oldu

Süper Lig’de 2024-2025 sezonunun başladığı bu günlerde, hayata geçirilen sponsorluk anlaşmalarına bir yenisi eklendi. Köksan Holding, Gaziantep Futbol Kulübü’ne 2024-2025 sezonu boyunca forma sponsoru oldu.

Köksan Holding, Gaziantep Futbol Kulübü’ne forma sponsoru oldu
16-08-2024 19:23

Köksan Holding, Süper Lig’in güçlü takımlarından Gaziantep Futbol Kulübü’ne 2024-2025 sezonu boyunca forma sponsoru oldu.

Yapılan sponsorluk anlaşması kapsamında Gaziantep Futbol Kulübü, bu sezon Köksan Holding logolu formalarla mücadele edecek.

Sponsorluğa yönelik bir açıklama yayınlayan Köksan Holding’den “Trendyol Süper Lig’de mücadele eden şehrimizin takımı Gaziantep Futbol Kulübü’ne 2024-2025 sezonu boyunca forma sponsoru olduğumuzu mutlulukla duyuruyoruz. Sezon boyunca verilecek zorlu mücadelede ve başarıya giden yolda tüm desteğimizle kulübümüzün yanında olacağız. Gaziantep Futbol Kulübü’ne başarılarla dolu bir sezon diliyoruz” denildi.



Köksan Holding, Gaziantep Futbol Kulübü’ne forma sponsoru oldu


“SPORA VERDİĞİMİZ DEĞERİN BİR YANSIMASIDIR”

Sponsorluktan memnuniyet duyduklarını belirten Köksan Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Murat Kökoğlu, “Gaziantep Futbol Kulübü ile gerçekleştirdiğimiz forma sponsorluğu anlaşması, Köksan Holding olarak spora verdiğimiz değerin bir yansımasıdır. Gaziantep şehrinin enerjisini temsil eden kulübümüzün yanında olmaktan gurur duyuyoruz. Bu iş birliğimizle hem sporun birleştirici gücünü desteklemek hem de şehrimizin markasını daha geniş kitlelere duyurmak istiyoruz. Gaziantep Futbol Kulübü’ne başarı dolu bir sezon diliyor, bu birlikteliğin uzun yıllar devam etmesini temenni ediyoruz” dedi.

TÜMER: "İŞ BİRLİĞİ, TAKIMIMIZIN HEDEFLERINE ULAŞMASI YOLUNDA ÖNEMLİ BİR ADIM NİTELIĞİNDE"

Köksan Holding ile yapılan sponsorluk anlaşmasının önemine dikkat çeken Gaziantep Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Serhat Tümer ise “Gaziantep’in iki önemli değeri arasında yapılan sponsorluk anlaşması, kulübümüz için büyük bir gurur ve mutluluk.



Köksan Holding, Gaziantep Futbol Kulübü’ne forma sponsoru oldu - Resim : 2



Bu iş birliği, takımımızın hedeflerine ulaşması yolunda önemli bir adım niteliğinde. Sponsorumuza bu değerli desteklerinden dolayı teşekkür ediyor, birlikte elde edeceğimiz başarılarla dolu bir sezon diliyorum"
dedi.

DHA

Kaynak: SACITASLAN.COM

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER