Gündem

Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii Duyuruldu!

Yakuza serisinin bir süredir merakla beklenen yeni oyunu Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii etkileyici bir fragman ile duyuruldu.

Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii Duyuruldu!
20-09-2024 15:48

Bir süredir merakla beklenen yeni Yakuza oyununun bu ay sonunda gerçekleşecek Tokyo Game Show'da tanıtılması bekleniyordu. Ryu Ga Gotoku Studio ve Sega beklenmedik bir sürpriz yaparak Yakuza serisinin yeni oyunu Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii'yi daha erkenden duyurdu.

Serinin yeni oyunu, serinin hayranlarca sevilen karakteri Goro Majima'nın korsanlarla mücadele etmesini konu alıyor. 28 Şubat 2025'te piyasaya sürülmesi planlanan oyun, Majima'nın kayıp bir hazineyi ararken karşılaştığı maceraları ve gemi savaşlarını içerecek.

Oyun, hikâye açısından Yakuza evreninde önemli bir yer tutacak. Yayınlanan duyuru fragmanında Majima'nın Hawaii yakınlarındaki Rich Adası sahilinde, perişan bir hâlde karaya vurduğu gösteriliyor. Majima daha sonra yanında evcil bir kaplanı olan bir çocuğun yardımıyla sahile çıkıyor. Fragman ayrıca Majima'nın korsan kaptanı olarak rol alacağına dair sahneler içeriyor.

Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii Duyuru Fragmanı