Gündem

Meteoroloji saat verdi! 7 kent için "sarı" alarm! 3 bölgeye dikkat!

Meteoroloji'den alınan son bilgilere göre; bugün yurdun batı kesiminde şiddetli sağanak bekleniyor. 7 kentimiz için sel ve su taşkını uyarısında bulunuldu. 3 bölgemizde yağışın etkili olacağı bildirildi.

Meteoroloji saat verdi! 7 kent için
11-09-2024 08:12

Habertürk'te yer alan Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre önümüzdeki 24 saat: Ülkemizin batı kesimleri ile kuzeydoğusunun yer yer çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İskenderun Körfezi çevreleri, İç Anadolu'nun batısı ve Doğu Anadolu’nun doğusunun yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

MARMARA, EGE VE AKDENİZ DİKKAT

Yağışların, Marmara ve Ege'nin batısı ile Batı Akdeniz'in iç kesimlerinde yer yer kuvvetli, İzmir çevrelerinde yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.

7 KENT İÇİN "SARI" ALARM VERİLDİ

Meteoroloji tarafından bugün şiddetli sağanak nedeniyle "sarı" alarm verilen 7 ilimiz ise şöyle: Aydın, Balıkesir, Çanakkale, Edirne, İzmir, Manisa ve Muğla.

Hava sıcaklıklarının mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle güney ve batılı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Ege ve Batı Akdeniz'in iç kesimlerinde yer yer kuvvetli (40-60 km/sa) esmesi bekleniyor.

Kaynak: SACITASLAN.COM

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER