Gündem

Mustafa Sandal’dan dikkat çeken seçim çıkışı!

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, seçim dönemlerinde yaşanan pankart kirliliğine isyan etti.

Mustafa Sandal’dan dikkat çeken seçim çıkışı!
20-03-2024 10:38

Yaklaşan 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde, ülkenin dört bir yanında siyasi partilerin pankartları ve afişleri gözlerden kaçmıyor.

Sandal, belediye başkanı adaylarının pankartlarını görmekten hoşnut olmadığını dile getirdi.

"Lütfen, biraz daha uygar olalım" diyen Sandal, "Ülkenin kaynaklarını böyle savurganca kullanmayalım. Bu durum üzücü ve günah dolu! Her yer aday fotoğraflarıyla dolu olduğunda ne oluyor? Dışarıdan gelenler, medeni ülkelerden gelen vatandaşlar, bu pankartları gördüklerinde ne düşünecekler? Sanki bir güzellik yarışması düzenleniyor gibi. Adaylar, hizmetlerini ve vizyonlarını sözlü ve yazılı olarak ifade etmeli, afişlerle değil. Lütfen, biraz daha uygarlık gösterelim" şeklinde konuştu.

Etiketler mustafa sandal seçim pankart Şoke eden anlar kamerada! Adana trafiğinde bir kadın, tartıştığı kadın sürücüye dehşeti yaşattı. Arabadaki çocuklara aldırış etmeden yumruklar savurdu Trafikte tartıştığı kadına dehşeti yaşattı! Şişli'de kaza sonrası ilginç tartışma: '50 tane dosyam var' diyerek üzerine yürüdü Mecidiyeköy'de kaza sonrası ilginç tartışma Ataşehir'de yol verme tartışmasında yumruklar havada uçuştu! O anlar kameraya böyle yansıdı Yol verme tartışmasında yumruklar havada uçuştu! Milli Savunma Bakanlığı görüntüleri paylaştı: SOLOTÜRK'ün Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümündeki gösteri uçuşu nefes kesti SOLOTÜRK'ün gösteri uçuşu nefes kesti! Antalya'da kartpostallık görüntü: Eynif Yaylası'nda koşan yılkı atları görenleri mest etti Antalya'da kartpostallık görüntü Tokat'ta facianın eşiğinden dönüldü! Yolda aracıyla ilerlerken önüne bir anda ağaç devrildi. O anlar kameraya böyle yansıdı Tokat'ta facianın eşiğinden dönüldü!
Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER