Gündem

Narin Güran cinayetinde son dakika gelişmesi: Ahır ve evde bulundu!

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cesedi dere yatağında bulunan Narin Güran cinayetinde cansız bedeni dere yatağına gömdüğü ortaya çıkınca yakalanan Nevzat Bahtiyar, cezaevinden çıkarılarak yeniden ifadesi alınmıştı.

Narin Güran cinayetinde son dakika gelişmesi: Ahır ve evde bulundu!
24-09-2024 14:08

Sabah Gazetesi'nden Hüseyin Kaçar'ın haberine göre Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran cinayeti soruşturmasında dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. İtirafçı Nevzat Bahtiyar'ın ek ifadesinin ardından ev ve ahırında yapılan aramalarda yeni delillere ulaşıldı.

Ahırda 2 izmarit bulan Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri, DNA incelemesi için delilleri Van Jandarma Kriminal Laboratuvarı'na gönderdi. Jandarma komandolar, itirafçı Bahtiyar'ın evinde ve ahırında aralıksız olarak nöbet tuttuğu öğrenildi.

YENİ İZLER BULUNDU

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinde yeni izler bulundu.

YENİ DELİLLER ARANDI

Narin Güran cinayetiyle ilgili küçük kızın cesedini Eğertutmaz Deresi'nde gömen Nevzat Bahtiyar'ın ek ifadesinden sonra soruşturma genişletilirken itirafçının anlattıkları sonrasında evinde ve ahırında yeni deliller arandı.

Arama sonuçlarında yeni bulgulara erişildi. Gönderilen deliller arasında Bahtiyar'ın ahırında bulunan 2 izmarit de yer aldı.

İzmaritlerde DNA'lar aranacak. İzmaritlerin kaç günlük olduğu da saptanacak. Jandarma, Bahtiyar'ın evinde ve ahırında aralıksız olarak nöbet tutuyor.

Bu arada Cumhuriyet Başsavcılığı'nca sürdürülen soruşturmada önceki gün yeniden ifade veren Nevzat Bahtiyar'ın itiraflarının ardından köyde yeni göz altıların olması bekleniyor.

Kaynak: SACITASLAN.COM

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER