Gündem

Nefes kesen anlar saniye saniye kamerada: Snowboardla Doğu Ekspresi’nin üzerinden böyle atladı!

Ünlü snowboardcu Süleyman Atlı, Kars’ta hareket halindeki Doğu Ekspresi’nin üzerinden snowboardla atlayarak bir ilk imza attı.

Nefes kesen anlar saniye saniye kamerada: Snowboardla Doğu Ekspresi’nin üzerinden böyle atladı!
21-03-2024 10:54

Dünyanın en güzel rotalarından olan Doğu Ekspresi ile yaşanan Ankara-Kars seferinde bir ilk yaşandı. Kars’ta bulunan ünlü snowboardcu Süleyman Atlı, hazırlanan özel pistte Kars’tan Ankara’ya hareket halindeki Doğu Ekspresi’nin üzerinden atladı. Kars Valiliğinin davetlisi olarak kentte bulunan Süleyman Atlı’nın tren üzerinden atlayışını Kars Valiliği sosyal medya hesabında paylaştı.

Kars Valiliğinin, “Kars'ta bir ilk, belki de dünyada. İlklerin şehri Kars'ta bir ilk daha yaşandı. Dünyanın en güzel rotalarından olan Doğu Ekspresi ile yaşanan Ankara-Kars seferinde bir ilk yaşandı. Ünlü snowboardcu Süleyman Atlı, Kristal karlar diyarı Sarıkamış'ta Doğu Ekspresinin üzerinden snowboarduyla atlayarak ilklerin şehri Kars'ta bir ilke imza attı” başlığıyla paylaştığı video sosyal medyada bir anda binlerce beğeni aldı.

Etiketler Snowboard Doğu Ekspresi Görüntüler İstanbul’dan: Markette uyuşturucu alışverişi kamerada! Markette uyuşturucu alışverişi kamerada! Ataşehir’de yol verme tartışması kavgaya dönüştü! TIR şoförü, aracından inmeyen minibüs şoförüne yumruklar savurdu Ataşehir’de yol verme tartışması kavgaya dönüştü! Kağıthane'de korku dolu anlar kamerada! Servis aracının şoförüne 5 kişi böyle saldırdı Servis aracının şoförüne 5 kişi böyle saldırdı! Avcılar'da dehşet anları kamerada! 'Paramı ne zaman vereceksin' dedi, kuzenine kurşun yağdırdı Avcılar'da dehşet anları kamerada! Ünlü şarkıcının çocukluğunu gören tanıyamadı: Hayko Cepkin'in 30 yıl önceki tribün görüntüsü ortaya çıktı Hayko Cepkin 30 yıl önceki halini paylaştı Görüntüler sosyal medyada gündem oldu: Düğününde eline elektro gitarı alan gelin, sahne performansıyla davetlileri şaşırttı Görüntüler sosyal medyada gündem oldu
Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER