Gündem

Netflix, Horizon Zero Dawn Dizisi İptal Etti!

Netflix, PlayStation'ın en sevilen serilerinden olan Horizon'dan uyarlanacak diziyi iptal etti. Kararın arkasında dizinin yaratıcısı hakkındaki suçlamalar olabilir.

Netflix, Horizon Zero Dawn Dizisi İptal Etti!
07-07-2024 22:27

Oyunlardan uyarlanan film ve dizilerin sayıları son yıllarda iyice artmıştı. 2022’de PlayStation’ın en sevilen serilerinden olan Horizon da bunlar arasına katılmıştı. Dizi, Netflix imzası taşıyacaktı. Hatta yaratıcılığını The Umbrella Academy’nin yapımcısı Steve Blackman’ın üstleneceği duyurulmuştu.

Ancak iki yıl geçmesine rağmen diziden başka bir gelişme görmemiştik. Şimdi ise bekleyenleri üzecek bir açıklama geldi. Netflix, Horizon dizisini iptal etti.

Dizinin yaratıcısına yönelik suçlamalar ve kötü senaryo kararda etkili olmuş olabilir

Rolling Stones’un edindiği bilgilere göre Netflix, Horizon Zero Dawn dizisini iptal etme kararı aldı. Dizinin neden fişinin çekildiğine dair kesin bir açıklama yapılmadı ancak gelen bilgiler, yaratıcılığını üstlenen Blackman ile alakalı olduğu yönünde.

Steve Blackman, bir süredir ciddi suçlamalar altındaydı. Yakın zamanda ortaya atılan iddialarda, ünlü yapımcının yıllar boyunca Umbrella Academy oyuncularına ve yazarlarına uygunsuz ve manipülatif davranışlarda, tacizde bulunduğu öne sürüldü. Ayrıca kendi yapmadığı işleri kendi yapmış gibi gösterdiği bile iddia edildi. Blackman suçlamaları reddetse de üzerinde çalıştığı bazı projeler iptal edildi. Horizon dizisi de bunlar arasındaydı.

Kaynak: WEBTEKNO.COM

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER