Gündem

Nothing CMF Canlı Kanlı Görüntülendi

Nothing'in 8 Temmuz'da duyuracağı "CMF" isimli yeni akıllı telefonu canlı kanlı görüntülendi. Böylelikle telefonun bazı özellikleri netleşmiş oldu.

Nothing CMF Canlı Kanlı Görüntülendi
04-07-2024 19:27

İngiltere merkezli teknoloji şirketi Nothing'in bir süredir üzerinde çalıştığı yeni telefonu "CMF" ile ilgili bir gelişme daha yaşandı. Güvenilir bir sızıntı kaynağı, 8 Temmuz'da duyurulacak akıllı telefonun ekran özelliklerini paylaştı. Ayrıca akıllı telefonun geçmişte ortaya çıkan bazı özellikleri de bir kez daha doğrulandı.

Gelen bilgilere göre Nothing CMF, 6.67 inç boyutunda AMOLED ekranla donatılacak. Bu ekran, nispeten büyük çerçevelere sahip olacak. Delikli yapıdaki ekranda 16 MP çözünürlük sunan selfie kamera bulunacak.

Nothing CMF böyle görünecek

Nothing CMF

Daha önce ortaya çıkan bilgilerin doğrulandığını söylemiştik. Bu bağlamda; Nothing'in yeni akıllı telefonu MediaTek Dimensity 7300 işlemciden güç alacak. 8 GB RAM ile donatılacak telefonda 128 GB depolama alanı bulunacak. 5.000 mAh kapasiteli batarya ile donatılan telefonda 50 MP ana kamera bulunacak. Bu akıllı telefon Nothing OS 2.6.0 işletim sistemi ile çalışacak.

Nothing CMF, değiştirilebilir arka kapağa ve aksesuarlara da destek verecek:

Kaynak: WEBTEKNO.COM

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER