Gündem

Pendik'te servis şoförü ile taksici arasındaki tehlikeli inatlaşma kamerada

Pendik TEM Otoyolunda trafikte seyir halindeki servis aracının şoförü ile taksici arasında yol verme tartışması çıktı. O anlar servisteki bir yolcu tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

Pendik'te servis şoförü ile taksici arasındaki tehlikeli inatlaşma kamerada
24-02-2024 11:59

Olay, 22 Şubat Perşembe günü akşam saatlerinde Pendik TEM Otoyolu Sabiha Gökçen bağlantı yolunda meydana geldi. İddiaya göre, seyir halindeki işçi taşıyan servis aracının şoförü ile taksici arasında yol verme tartışması yaşandı. Taksici, servis aracının önüne geçerek yol vermedi. Servis aracının şoförü ise selektör yaparak taksiciden yol istedi. Taksicinin servis aracının şerit değiştirmesine engel olduğu anlar, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Etiketler pendik tem trafik Bursa'da meydana gelen depremin görüntüleri ortaya çıktı! Yaşanan panik anları böyle görüntülendi Bursa'da depremin görüntüleri ortaya çıktı! O anların görüntüsü ortaya çıktı! Diyarbakır’da petrol kuyusundaki patlama anı saniye saniye böyle görüntülendi O anların görüntüsü ortaya çıktı! İşte o patlama Bursa'da anayola çıkan domuzlar, sürücülere zor anlar yaşattı. O anlar kameraya böyle yansıdı Bursa'da domuz sürüsü sürücülere zor anlar yaşattı Barışmayı reddeden eski kız arkadaşına dehşeti yaşattı! Evinin önüne benzin döküp ateşe verdi Eski kız arkadaşına dehşeti yaşattı! Böyle rahatlık görülmedi! Asansör ile apartmanın en üst katına çıktı, üst kattan başlayıp beğendiği ayakkabıları teker teker böyle çaldı Böyle rahatlık görülmedi! İşte o görüntüler Yol verdiği teyzenin duasını aldığı görüntüler gündem olmuştu: Arkadaşına verdiği motosikletiyle böyle kaza yaptı Arkadaşına verdiği motosikletiyle böyle kaza yaptı
Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER