Gündem

Redmi Note 14 Pro+’ın Bazı Özellikleri Ortaya Çıktı

Xiaomi’nin yakında tanıtacağı Redmi Note 14 ailesinin üyesi olacak Note 14 Pro+’ın bazı özellikleri ortaya çıktı. Orta segmentteki telefon, yeni bir tasarım ve iyi bir işlemciyle gelecek.

Redmi Note 14 Pro+’ın Bazı Özellikleri Ortaya Çıktı
29-07-2024 23:23

Xiaomi’ye bağlı olan ve ülkemizde de birçok uygun fiyatlı cihazıyla karşımıza çıkan Redmi, Note serisiyle orta segmentin en önde çıkan markalarındandı. Şirketin bu serinin yeni nesli olacak Note 14 ailesini önümüzdeki birkaç ay içinde tanıtması bekleniyordu.

Şimdi ise serinin üst seviye modellerinden olan Redmi Note 14 Pro+’ın bazı özellikleri sızdırıldı. Bilgiler, güvenilir bir kaynak olan Digital Chat Station’dan geldi.

Dimensity 7350 işlemciyle gelecek

İddiaya göre Redmi Note 14 serisinde yepyeni bir tasarım dili göreceğiz. Dikey kamera kurulumu gidecek, bunun yerine köşeleri yuvarlak kare bir modül kullanılacak. Bu da serideki telefonlare yepyeni bir görünüm kazandıracak. 14 Pro+’ın masrafları azaltmak için plastik malzeme ile gelebileceği de belirtilmiş.

Bunlar dışında sızıntı, telefonun daha iyi bir görüntü deneyimi sunacak 1,5K çözünürlüklü OLED ekranla geleceğini söylüyor. Ayrıca 50 MP’lik ana kamera ile müşterilere sunulacağı da aktarılmış. Ekran boyutu, diğer kameralar gibi konularda pek bir detay şimdilik yok.

Son olarak işlemcisi konusunda da bilgiler paylaşılmış. Buna göre orta segment bir yonga seti olan MediaTek Dimensity 7350’yi göreceğiz. 4 nm sürecinden geçen bu işlemci, performans konusunda sınıfına göre hayal kırıklığına uğratmayacak. Oyun performansının da yeterli olacağını söylemek mümkün.

Kaynak: WEBTEKNO.COM

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER