Gündem

Saç ektirdiğine pişman oldu: "Ahlaksız saçın var"

Saç ekimi için Adıyaman'dan İstanbul'a gelen Ümit K. bin pişman oldu. İki kez saç ekimi işlemi yapılan genç adamın saçında büyük boşluklar oluştu.

Saç ektirdiğine pişman oldu:
03-09-2024 17:57

Sabah Gazetesi'nden Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre mağduriyetinin giderilmesini isteyince yetkililer dalga geçer gibi "Tam olmamış böyle idare edin. Ahlaksız saçın var" dedi. Bunun üstüne bir de tehditlere maruz kaldığını ileri süren Ümit K, yetkilileri savcılığa verdi.

3 yıl önce Adıyaman'dan İstanbul'a gelen Ümit K., bir saç ekimi merkezinde saç ektirdi. İstediği sonucu alamayan genç adam, CİMER'e şikayette bulundu.

Saç ekimi merkezinin ortakların Yusuf Ö., arayarak 5 bin TL vereceklerini ve ücretsiz olarak tekrardan özel ekiple işlem yapacaklarını söyleyerek garanti verdi.

Başta bu teklifi kabul etmeyen Ümit K., ancak sonradan işlem yaptırmaya karar verdi.

"BÖYLE İDARE EDİN"

Ağustos 2023'te tekrar saç ektiren Ümit K., saçlarının tam çıkacağına inandı. Aradan geçen aylar sonrasına genç adamın saçında herhangi bir değişiklik olmadı.

İddiaya göre Ümit K., saçının son halini atınca karşı taraftan "Tam olmamış böyle idare edin ne olacak?" cevabını aldı.

8 BİN 500 KÖK HEBA OLDU

Bunun üzerine ümit K., ekilen bölgelerde boşluklar olduğuna dair rapor alarak savcılığa başvurdu. Savcılığa sundu dilekçesinde, maddi ve manevi olarak zedelendiğine değinen genç adam, "8 bin 500 kök saçımı, 6 aylık ağrı, eziyet ve psikolojik travmam mevcuttur" dedi.

"AHLAKSIZ SAÇIN VAR"

Dilekçede, karşı taraftan mağduriyetinin giderilmesini istediğine tehdit edildiğini ileri süren Ümit K., hastanenin ortaklarından olan Yusuf Ö.'nün kendisine "Ahlaksız saçın var. Adıyaman'a gelip seni rezil ederim" dediğine yer verdi.

Genç adam saç ekim merkezinin ve Yusuf Ö. hakkında dava açılarak cezalandırılmasını istedi.

Kaynak: SACITASLAN.COM

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER