Kıbrıs

Sahte diplomalı vekil Emrah Yeşilırmak'mış!

Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay, Meclis‘te görev alan bir milletvekili hakkında, “sahte diploma” aldığı ve bunu tedavüle sürdüğü gerekçesiyle polise şikayette bulunduklarını söyledi.

Sahte diplomalı vekil Emrah Yeşilırmak'mış!
20-02-2024 22:52

Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay, Meclis‘te görev alan bir milletvekili hakkında, “sahte diploma” aldığı ve bunu tedavüle sürdüğü gerekçesiyle polise şikayette bulunduklarını söyledi. Özersay’ın ismini vermediği o vekil Ulusal Birlik Partili (UBPEmrah Yeşilırmak

Özersay: Bir milletvekili dahi olsa yargılanmalı ve cezasını çekmelidir

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Özersay, bugün itibariyle bir milletvekilinin “sahte diploma” aldığı ve bunu tedavüle sürerek kullandığı iddiasıyla Polis Genel Müdürlüğü’ne bir şikayet dilekçesi verdiklerini belirterek, konuyla ilgili kendilerine gelen tüm bilgi ve belgeleri polise ilettiklerini, bu konuda ifade vermeye hazır olduklarını vurguladı.

Özersay, “Polisimizin gerekli hassasiyeti göstererek konuyu kısa sürede açıklığa kavuşturacağına inanıyoruz. Tahkikatın selameti için bu aşamada detay vermek istemiyorum. Ceza yasamıza göre suç olan bu türden bir eylemde bulunan kişi bir milletvekili dahi olsa yargılanmalı ve cezasını çekmelidir. Konunun takipçisi olacağız” dedi.

Özersay’ın açıklamasında ismini vermediği o vekilin kim olduğu bilgisine ulaştı. Sahte diploma ve yolsuzluk soruşturması devam eden Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi diploması olan UBP’li Emrah Yeşilırmak.

Kaynak: Özgür Gazete

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER