Gündem

Samsung Galaxy A06'nın Tasarımı Ortaya Çıktı

Samsung'un yeni giriş seviye modeli Galaxy A06'nın tasarımı ortaya çıktı.

Samsung Galaxy A06'nın Tasarımı Ortaya Çıktı
13-08-2024 16:48

Akıllı telefon pazarında geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olan Samsung, bu başarısını hemen her segmentte popüler ürünleri olmasına da borçlu. Güney Koreli teknoloji devi, şık tasarımlı başlangıç seviye modeli Samsung Galaxy A06'yı piyasaya sürmeye hazırlanıyor. 

Samsung'un Galaxy A05'in halefi olarak gördüğü Galaxy A06'da tasarım çizgilerini çok da değiştirmeyi düşünmüyor. Bunu da daha önce de başarılı paylaşımlar yapan teknoloji muhbiri Evan Blass'ın X üzerindeki paylaşımlarında gördük. 

Daha ince hatlı, daha zarif

samsung galaxy a06

Galaxy A06'nın tasarımı, genel olarak Galaxy A05'e yakın olsa da daha ince ve daha zarif hatlara sahip. Arka panelde yer alan dikey çizgi deseni bu zarif havayı arttırıyor ve cihazın, kendi segmentindeki diğer modeller arasında öne çıkmasını sağlıyor. 

Samsung Galaxy A06'nın ekranı 6,7 inç boyuta sahip ve bir damla çentikli ön kamera tasarımıyla geliyor. Bu da daha geniş bir görüntüleme alanı sunuyor. Telefonun çerçevesinin de bir önceki modelden daha ince gözüktüğünü söylemek mümkün. Ayrıca yeni tasarımda kullanılan Key Island düğme tasarımı, cihazın hem görünümünü daha modern kılıyor hem de kullanımı kolaylaştırıyor. 

Samsung Galaxy A06'nın teknik özellikleri

Ekran6.7 inç, 1600 x 720 piksel, 300 DP
İşlemciMediaTek Helio G85
GrafikARM Mali G52
RAM4GB (6GB seçeneği gelebilir)
İşletim SistemiAndroid 14 tabanlı One UI
KameraÇift arka kamera (Ana kamera + Derinlik/Makro)

Kaynak: WEBTEKNO.COM

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER