Gündem

Samsung Galaxy S25 Ultra'nın Tasarımı Paylaşıldı

Samsung Galaxy S25 Ultra'nın tasarımını gösteren ilk görüntüler paylaşıldı. Samsung bu yıl dikkat çekici bir tasarım değişikliğine gidecek gibi görünüyor. Peki Galaxy S25 Ultra nasıl görünecek?

Samsung Galaxy S25 Ultra'nın Tasarımı Paylaşıldı
15-08-2024 09:27

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, 2025 model amiral gemisi telefonları Galaxy S25 üzerinde çalışmalara çoktan başladı. Hatta bu telefonlarla ilgili bazı bilgiler de çoktan paylaşıldı.

Şimdiyse yaklaşmakta olan Galaxy S25 Ultra ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Akıllı telefon sektörünün bilindik sızıntı kaynaklarından Ice Universe, Galaxy S25 Ultra'nın tasarımıyla ilgili bir paylaşım yaptı. Yapılan paylaşım, serinin en güçlü modeline ilk bakışı sunuyor olabilir.

Samsung Galaxy S25 Ultra böyle görünebilir

Samsung Galaxy S25 Ultra

Ice Universe tarafından paylaşılan görüntüye göre Samsung Galaxy S25 Ultra böyle görünecek. Paylaşılan görüntüdeki en dikkat çekici husus, telefonun yuvarlatılmış köşelere sahip olması. Samsung, Ultra modellerde bir süredir keskin köşeler tercih ediyordu. Ancak bu durum, gelecek yıl itibarıyla değişecek gibi görünüyor ki bu da daha iyi bir tutuş hissiyatı anlamına geliyor.

Kaynak: WEBTEKNO.COM

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER