Gündem

Sancaktepe’de feci kaza kamerada! İETT otobüsü ile otomobil kafa kafaya böyle çarpıştı

Sancaktepe’de aniden yan yoldan çıkan araca çarpmamak için direksiyonu kıran otomobil sürücüsü, karşıdan gelen İETT otobüsüyle kafa kafaya çarpıştı. Otomobilde bulunan 2 kişi yaralanırken, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Sancaktepe’de feci kaza kamerada! İETT otobüsü ile otomobil kafa kafaya böyle çarpıştı
13-03-2024 15:28

Kaza, Sancaktepe Eyüp Sultan Mahallesi Kızılay Caddesi üzerinde saat 12.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, cadde üzerinde seyir halinde olan bir otomobil, aniden yan yoldan çıkmaya çalışan araca çarpmamak için direksiyonu sola kırdı. Bu sırada karşıdan gelen ve içinde yolcu bulunan 34 TP 8571 plakalı İETT otobüsüyle kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobili sürükleyen İETT otobüsü park halindeki başka bir araca çarparak durabildi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle otomobilde bulunan 2 kişi yaralanırken, otobüsteki yolcular kazayı yara almadan atlattı. Yaralılar ambulansa alınarak hastaneye kaldırıldı. Yan yoldan çıkmaya çalışarak kazaya sebebiyet veren araç sürücüsü ise olay yerinden kaçtı. Polis kazaya ilişkin çalışma başlattı.

Öte yandan, kaza anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Etiketler sancaktepe kaza otobüs 7.5 kilometre uzaklıktaki adaya gidecekti: Tayland'da pet şişelerden yaptığı botla denize açılan adam denizin ortasında mahsur kaldı Pet şişelerden yaptığı botla denizde mahsur kaldı! 2 kişi yaralanmıştı: Ataşehir'deki dehşet anlarının görüntüsü ortaya çıktı! Motosiklet ile gelip iş yerine böyle kurşun yağdırmışlar Ataşehir'de iş yerine silahlı saldırı kamerada Kınalı kekliklerin ve yaban keçilerinin doğada beslendiği anlar fotokapana takıldı Keklikler ve yaban keçileri fotokapana yansıdı Bursa'da aksiyon filmlerini aratmayan uyuşturucu operasyonu kamerada Bursa'da film sahnelerini aratmayan operasyon! Ataşehir'de sürücülerin inatlaşması kazayla bitti! O anlar kameraya böyle yansıdı Ataşehir'de sürücülerin inatlaşması kazayla bitti! Esenyurt’ta kadın çalışanların işyerindeki kavgası kamerada! Saç saça baş başa birbirine giren kadınları erkek çalışanlar zor ayırdı Esenyurt’ta kadın çalışanların kavgası kamerada
Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER