Gündem

ŞOK Marketler, yılın ilk yarısında cirosunu 84,4 milyar TL’ye yükseltti

ŞOK Marketler yılın ilk yarısında cirosunu 84,4 milyar TL’ye yükseltti. 200 yeni mağaza açılışıyla ŞOK Marketler’in mağaza sayısı yılın ilk 6 ayı sonunda 10 bin 925’e ulaştı.

ŞOK Marketler, yılın ilk yarısında cirosunu 84,4 milyar TL’ye yükseltti
11-09-2024 10:38

Aynı dönemde şirket, 2 binden fazla kişiye yeni iş olanağı sağlayarak 49 bin kişiyi aşan istihdamıyla ülke ekonomisine katkıda bulundu.

Hanelerin en temel ihtiyaçlarına müşterilerin bütçesini koruyarak ulaşmasını amaçlayan ŞOK Marketler, ‘ucuzluk festivali’ ile başta öz markalı ürünleriyle olmak üzere çeşitli ürünlerde indirim ve fırsatlar sunuyor.


ŞOK Marketler, yılın ilk yarısında cirosunu 84,4 milyar TL’ye yükseltti


‘GEÇTİĞİMİZ YIL ÜLKEMİZİN İSTİHDAMINI EN ÇOK ARTIRAN ŞİRKETLERİ ARASINDA YER ALDIK’

Yılın ilk yarısındaki performanslarını değerlendiren ŞOK Marketler CEO’su Uğur Demirel, “ŞOK Marketler olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunma hedefimiz doğrultusunda büyümemizi sürdürüyoruz. Ülkemizin 81 ilinde temel ürünlerde sürekli ucuzluk sağlayarak kaliteli ürünleri mümkün olan en uygun fiyatlarla müşterilerimizle buluşturuyoruz. Geçtiğimiz yıl ülkemizin istihdamını en çok artıran şirketleri arasında yer aldık. Bu senenin ilk yarısı itibarıyla da yeni istihdam oluşturma konusundaki kararlılığımızla ülkemize katkı sunmaktan gurur duyuyoruz” diye konuştu.


DHA

Kaynak: SACITASLAN.COM

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER