Gündem

SOLOTÜRK Çanakkale Şehitlerini selamladı

Türk Hava Kuvvetleri'nin F-16 gösteri ekibi SOLOTÜRK, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109’uncu yıl dönümü nedeniyle paylaşım yaptı.

SOLOTÜRK Çanakkale Şehitlerini selamladı
18-03-2024 15:44

Türk Hava Kuvvetleri'nin F-16 gösteri ekibi SOLOTÜRK’, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109’uncu yıl dönümü nedeniyle paylaşım yaptı. Paylaşımda ise şu ifadelere yer verildi: “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109’uncu yıl dönümü kutlu olsun. Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak, bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver, bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.”

Etiketler SOLOTÜRK çanakkale şehit Kağıt gibi ezilmekten son anda kurtuldu! Batman’da otomobilin iki TIR'ın arasında kaldığı anlar saniye saniye kamerada Kağıt gibi ezilmekten son anda kurtuldu! Gaziosmanpaşa'da trafikte dehşet anları kamerada! Minibüs şoförü beyzbol sopasıyla böyle saldırdı Gaziosmanpaşa'da trafikte dehşet anları kamerada! Beyoğlu’nda dehşet anları kamerada! Frenleri tutmayan kamyonetten atladı, araç bacaklarının üstünden böyle geçti Beyoğlu’nda dehşet anları kamerada! Bagaj kapağının üstünde oturarak yolculuk yaptı! Şanlıurfa'da şoke eden anlar kameraya böyle yansıdı Bagaj kapağının üstünde oturarak yolculuk yaptı! Okul servisi şoförünün korku dolu anları kamerada! Kağıthane’de bir otomobil sürücüsü, içinde çocuk bulunan okul servisinin önünü böyle kesmeye çalıştı Okul servisi şoförünün korku dolu anları kamerada! Yeşil sahada sürpriz evlilik teklifi! BAL takımı oyuncusu Rıdvan Kaval, sahada kız arkadaşına evlenme teklifi yaptı Yeşil sahada sürpriz evlilik teklifi!
Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER