Gündem

Tabii Uygulaması Nedir? Ücretli mi?

TRT'nin çevrimiçi yayın platformu Tabii, EURO 2024'te Ay-Yıldızlılarımızı internetten takip etmek isteyenlerin en önemli alternatifi. Platform hakkında merak edilenleri cevaplıyoruz.

Tabii Uygulaması Nedir? Ücretli mi?
06-07-2024 21:02

Son yıllarda çevrimiçi yayın platformlarına büyük bir ilgi olduğu biliniyor. Türkiye'de de çok sayıda yayın platformu faaliyetlerine devam ediyor. TRT de Tabii platformu ile karşımıza çıkmıştı. 7 Mayıs 2023 tarihinde yayın hayatına başlayan platform, 5 farklı dilde ve 25 ülkede hizmet veriyor. 

Tabii ücretli mi? 

Tabii, şu an için ücretli bir platform değil. İlk olarak Türkiye'de kullanıma sunulan platformu şu an için hiçbir ücret ödemeden kullanmak mümkün. Öte yandan platformun bu yıl içinde dış pazarlara da açılması planlanıyor. TRT'nin yayın platformunda şu anda Türkçe, Arapça, Urduca, İspanyolca ve İngilizce yayınlar yapılıyor. 

Tabii'ye nasıl üye olunur?

trt tabii

TRT Tabii'ye internet sitesi ya da mobil uygulaması üzerinde üye olabilmek mümkün. Bunun için yalnızca bir mail adresiniz olması yeterli. İşte adım adım Tabii'ye üye olmak için yapmanız gerekenler: 

Tabii'nin internet sitesine gidin.Sağ üstte yer alan "Hesap Oluştur" butonuna basın.Açılan forma istenilen bilgileri girin. "Kaydol" düğmesine basın. Gelen maili onaylayın

Tabii uygulaması ve internet sitesi üzerinden A Millî Futbol Takımımızın EURO 2024 maçlarını izleyebileceğiniz gibi eski ve yeni TRT yapımlarını, çocuklara yönelik animasyonları ve Modern Doğu Masalları, Koyu Beyaz, Son Gün, Kapı, Hay Sultan, Şanzelize Düğün Salonu, Derin Mor gibi yapımları izleyebilirsiniz.

Kaynak: WEBTEKNO.COM

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER