Gündem

TC Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kıbrıs Türkü kardeşlerimizin hukukunun çiğnenmesine izin vermeyeceğiz

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tuzla'daki Milli Savunma Üniversitesi Deniz Harp Okulu Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde Mavi Vatan konusunda değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan…

TC Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kıbrıs Türkü kardeşlerimizin hukukunun çiğnenmesine izin vermeyeceğiz
31-08-2024 19:37

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tuzla'daki Milli Savunma Üniversitesi Deniz Harp Okulu Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde Mavi Vatan konusunda değerlendirmelerde bulundu.
Erdoğan “Bizim tüm hedeflerimize çıkıp birileri ‘hayal' diyebilir. Birileri Mavi Vatanı masal olarak görebilir. Birileri Türkiye'yi maceracı olmakla, macera aramakla itham edebilir. Biz bunların hiçbirine kulak asmayacağız. Önümüze bakacağız, gözümüzü bir an olsun ufuktan ayırmayacağız” şeklinde konuştu.

Konuşmasında Mavi Vatan'a verdikleri öneme vurgu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan “‘Masal' denilen mavi vatandaki haklarımızı sonuna kadar koruyacağız. Kıbrıs Türk'ü kardeşlerimizin hukukunun çiğnenmesine izin vermeyeceğiz. Ege'de, Karadeniz'de, Doğu Akdeniz'de Türkiye'nin çıkarları neyi icap ettiriyorsa, kimseden icazet almadan, kimin ne dediğine bakmadan, azim ve kararlılıkla onu hayata geçireceğiz.” dedi.

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER