Gündem

Tüm Uygulamalara Metinden Video Desteği Gelecek

Yapay zekâ sektörünün önemli isimlerinden Luma AI, Dream Machine API'sini duyurdu. Bu API, geliştiriciler için yepyeni kapılar açacak. Peki hangi yeteneklere sahip olacak?

Tüm Uygulamalara Metinden Video Desteği Gelecek
17-09-2024 14:48

Yapay zekâ dünyasında dengeleri değiştirecek önemli bir gelişme yaşandı. Sektörün önde gelen isimlerinden Luma AI, Dream Machine API'sini duyurdu. API, geliştiricilere yepyeni olasılıkların kapısını açacak.

Yapay zekâ tabanlı bir uygulama geliştirmek için oldukça geniş kapsamlı bir algoritma ve makine öğrenimi gibi önemli tekniklere ihtiyaç var. Dream Machine API, tüm bunların kolayca yapılmasını sağlayacak. Geliştiriciler, API'yi uygulamalarına entegre edip yapay zekâ tabanlı desteği verebilecekler. 

Herhangi bir uygulamada metinden video oluşturabileceksiniz

Luma AI API

Dream Machine API, uygulamalar için yepyeni yetenekler sunulmasını sağlayacak. Mesela bu API'nin entegre edildiği uygulamalarda metinlerden videolar oluşturabileceksiniz. Ayrıca bir fotoğrafı videoya dönüştürebilecek, en-boy oranlarını değiştirebilecek ve hatta canlandırdığınız bir görüntü için kamera ayarlamaları yapabileceksiniz. Burası tamamen geliştiricilerin hayal gücüne bağlı olacak.

Kaynak: WEBTEKNO.COM

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER