Gündem

Turizmin başkenti Bodrum'da utandıran görüntü

Sosyetenin ve dünyaca ünlülerin tatil tercihinde ilk sıralarda yer alan Muğla'nın Bodrum ilçesi skandal görüntülere sahne oluyor.

Turizmin başkenti Bodrum'da utandıran görüntü
04-08-2024 20:08

Sözcü Gazetesi'nden Yaşar Anter'in haberine göre Bodrum, çöp yığınlarının ardından bu kez 2 ayda tamamlanamayan yol çalışması nedeniyle gündem oldu.

Esnaf ve vatandaşlar Türkbükü Kavşağı’nda su isale hattının patlaması ardından hasar alan yolun onarım çalışmasının tamamlanmasını bekliyor.

200 metrelik yolun onarılmaması nedeniyle esnaf kepenk kapattı, 50'ye yakın kaza meydana geldi, turist rehberleri ise utanılacak manzara nedeniyle rotasını değiştirdi. Vatandaşlar ilçe ve il belediyesinin harekete geçmemesinden şikayetçi.

Türkbükü Kavşağı'nda yaklaşık iki ay önce patlayan su isale hattı nedeniyle 4 şeritli yolun iki şeridi ile kavşağın yarısı trafiğe kapatıldı, 200 metrelik yolda bakım ve onarım çalışması yapıldı.

TURİSTİK YOL KABUS OLDU

Turistik yol bakım ve onarım çalışmasının ardından toz toprak içerisinde bırakıldı.

200 metrelik yol kapanınca Bodrum - Yalıkavak yolu üzerinde olan Türkbükü Kavşağı'nda her gün yüzlerce araç kilometrelerce kuyruk oluşturmaya başladı.

Kavşakta 50’ye yakın kaza meydana geldi.

Kaynak: SACITASLAN.COM

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER