Kıbrıs

Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi Feyzioğlu: 15 Temmuz, şanlı direnişimizin yıldönümüdür

tc-lefkosa-buyukelcisi-metin-feyzioglu-ile-roportaj-2-so3-scaled.jpg Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Bayramı dolayısıyla bir açıklama yaptı. Feyzioğlu, açıklamasında Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararlı&he

Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi Feyzioğlu: 15 Temmuz, şanlı direnişimizin yıldönümüdür
14-07-2024 20:27
tc-lefkosa-buyukelcisi-metin-feyzioglu-ile-roportaj-2-so3-scaled.jpg

Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Bayramı dolayısıyla bir açıklama yaptı.

Feyzioğlu, açıklamasında Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararlı liderliğinde Türk Milletinin, yabancı istihbarat örgütlerinin kuklası olan FETÖ terör örgütüne ve ülkenin istiklaline göz diken karanlık güçlere izin vermediğini belirtti.

Feyzioğlu'nun açıklamasının tamamı şöyle:

“Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın kararlı liderliğinde asil Türk Milleti, yabancı istihbarat örgütlerinin kuklası olan terör örgütü FETÖ'ye ve ülkemizin istiklaline göz diken karanlık güçlere izin vermedi. 15 Temmuz, şanlı direnişimizin yıldönümüdür. 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Bayramıdır. İşgale ve bölünmeye geçit vermeyen şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize nice sağlıklı yıllar diliyorum.”

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER