Gündem

TUSAŞ'tan 'Kalorifer peteği' göndermeli KAAN paylaşımı

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ), bir gazetede milli muharip uçak KAAN’ın bir parçası için “kalorifer peteği gibi” benzetmesi yapılan habere kalorifer petekli paylaşımı ile gönderme yaptı.

TUSAŞ'tan 'Kalorifer peteği' göndermeli KAAN paylaşımı
28-02-2024 11:59

Milli muharip uçak KAAN’ın ilk uçuşunu gerçekleştirmesinin ardından 2021 yılında bir gazetede yayımlanan “Yerli uçağın ilk parçası tartışma oluşturdu: Kalorifer peteği gibi” başlıklı haberi gündem olmuştu. TUSAŞ, sosyal medya hesabından bahse konu habere kalorifer petekli paylaşımı ile göndermede bulunarak, paylaşımında göz kırpma emojisi kullandı.

Etiketler TUSAŞ kaan gönderme uçak Yumruklar havada uçuştu! Pendik'te sürücülerin tekmeli yumruklu kavgası kameraya böyle yansıdı Yumruklar havada uçuştu! İşte o anlar... Kağıthane'de genç kızların 'sevgili' kavgası kamerada: Erkekler ayırmak yerine kayda alıp küfretti. İşte o anlar... Genç kızların 'sevgili' kavgası kamerada O anlar saniye saniye kamerada! Markette alışveriş yapan kadının cebinden telefonu böyle çaldı Alışveriş yapan kadının telefonunu böyle çaldı Bahçelievler’de şoke eden görüntü! Siren çalan ambulansın boş olduğunu iddia eden motosiklet sürücüsü, içerideki hastayı görünce 'Aciliyeti var mı?' diye sordu Bahçelievler’de şoke eden görüntü! Görüntüler Tunceli'den: Yaban hayatı fotokapanlara böyle yansıdı Tunceli'de yaban hayatı kameraya böyle yansıdı Bursa'da ilginç görüntü: Hırsızlık şüphelisi yakalanacağını anlayınca ağaca tırmandı Bursa'da ilginç görüntü! İşte o anlar...
Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER