Gündem

UBP ilçe kongreleri gerçekleştirildi

Ulusal Birlik Partisi’nin 21 Eylül’de gerçekleştirilecek kurultayı öncesinde İlçe Kongreleri gerçekleştirildi… Lefkoşa’da Mustafa Akyön, Girne’de İbrahim Erbildim, Güzelyurt’ta Mutlu Atasayan, İskele’de Metin Güllü, Lefke’de Adil…

UBP ilçe kongreleri gerçekleştirildi
18-08-2024 22:13

Ulusal Birlik Partisi’nin 21 Eylül’de gerçekleştirilecek kurultayı öncesinde İlçe Kongreleri gerçekleştirildi…

Lefkoşa’da Mustafa Akyön, Girne’de İbrahim Erbildim, Güzelyurt’ta Mutlu Atasayan, İskele’de Metin Güllü, Lefke’de Adil Özgey, Gazimağusa’da Nahit Öncü yeni ilçe başkanları seçildi.

Başkent Lefkoşa ve Lefke'de tek aday olmasından dolayı delegenin oyuyla karar verildi.

UBP İlçe Kongrelerinde kadın kolları ve gençlik kolları da belirlendi…

Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı Başbakan Ünal Üstel, kongrelere ilişkin yaptığı açıklamada “Tüm ilçelerde, demokrasi şölenine dönüşen seçimli kongrelerimizi büyük bir olgunlukla ve demokratik şekilde gerçekleştirmiş. Bulunuyoruz” diyerek sandıklara giderek, oylarını kullanan ve parti içi demokrasinin çalışmasına katkı sağlayan tüm üyelere teşekkür etti.

Üstel “Partisine hizmet aşkını yüreğinde hisseden, partisi için çalışma isteğini ortaya koyan, tüm adaylarımızı tebrik ediyorum.
Seçimleri kazanan tüm kardeşlerime üstlenmiş oldukları görevlerinde başarılar diliyorum.
Divanlarda görev alarak, seçimlerimizin sorunsuz bir şekilde tamamlanmasına katkı sağlayan tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum” dedi.

“Üyelerimiz tüm seçim bölgelerinde, iktidarımızın güçlenmesi ve istikrarın sürmesinden yana açık bir tavır sergilemiştir” ifadelerini kullanan Üstel, bu seçimlerin kaybedeni olmadığını belirtti.

UBP Genel Başkanı Başbakan Üstel, açıklamasında, “Bu seçimlerin tek kazananı vardır o da UBP’dir. Bu seçimlerde zafer partimizindir. Kurultay sürecimiz devam ediyor. 21 Eylül’de gerçekleştireceğimiz büyük kurultayımızda da, kazanan yine UBP olacaktır, kazanan yine KKTC olacaktır. Kimsenin kuşkusu olmasın, iktidarla ve istikrarla yolumuza devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER