Kıbrıs

Üstel yarın yapılacak UBP ilçe örgütleri seçiminde mücadele edecek tüm adaylara başarılar diledi

UBP Genel Başkanı ve Başbakan Ünal Üstel yarın yapılacak UBP ilçe örgütleri seçiminde mücadele edecek tüm adaylara başarılar diledi. Üstel sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda…

Üstel yarın yapılacak UBP ilçe örgütleri seçiminde mücadele edecek tüm adaylara başarılar diledi
17-08-2024 17:38

UBP Genel Başkanı ve Başbakan Ünal Üstel yarın yapılacak UBP ilçe örgütleri seçiminde mücadele edecek tüm adaylara başarılar diledi.

Üstel sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda “Kurultay sürecimize, partimize güç katarak, birbirimize daha da kenetlenerek devam ediyoruz” dedi.

UBP’nin bir kurultaylar partisi olduğunu belirten Üstel, “UBP doğru kararlar ürettiği tüm kurultaylarından güçlenerek çıkmış, topladığı bu güçle zaferlerden zaferlere koşmuştur” dedi.

Üyeleriyle buluşup kucaklaştıklarını kaydeden Üstel, “Görüyoruz ki üyelerimiz doğrunun ne olduğunun çok farkındadır. Sağduyu sahibi tüm üyelerimiz, kişisel siyasi gelecek hesabı yapmayan tüm siyasilerimiz doğru kararın ne olduğunun çok iyi biliyorlar. Doğru karar, istikrardır” ifadelerini kullandı.

“Yarın tüm üyelerin ilçe kongrelerini tamamlamak için, kendi ilçelerinde, özgür iradelerini kullanarak, birer demokrasi şölenine dönüşecek ilçe seçimlerinde, ilçe yönetimlerini belirleyeceklerdir” diyen Üstel seçimlerde mücadele edecek tüm adaylara başarılar diledi.

UBP Kurultay süresince yapılan diğer seçimlerde olduğu gibi, yarın yapılacak seçimler ile 21 Eylül'de gerçekleştirilecek UBP kurultayında UBP’nin kazanacağını kaydeden Üstel, mesajında “ KKTC kazanacaktır, İktidarımız kazanacaktır, İstikrar kazanacaktır” ifadelerine yer verdi.

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER