Gündem

Women in Games Türkiye'den Oyun Sektörüne Girmek İsteyenlere Özel Etkinlik: Beyond Games

Women in Games Türkiye, 25 Mayıs'ta Beyond Games isimli bir etkinlik düzenleyecek. Etkinlik, oyun sektörüne girmek isteyen gençlerin profesyonellerle bir araya gelmesini sağlayacak.

Women in Games Türkiye'den Oyun Sektörüne Girmek İsteyenlere Özel Etkinlik: Beyond Games
20-05-2024 23:18

Video oyun sektörünün dünya çapında hızla geliştiğini söylemek yanlış olmaz. Durum böyle olunca sık sık ülkemizden de sektöre dahil olan birçok insan görüyoruz. Yani Türkiye’de oyun sektörüne olan ilgi bir hayli artmış durumda. Yakında düzenlenecek bir etkinlik de özellikle oyun dünyasına atılmak isteyen gençleri yakından ilgilendiriyor.

Women in Games Türkiye, 25 Mayıs Cumartesi günü İzmir Originn’de “Beyond Games” ismini verdiği bir etkinlik gerçekleştirecek. Konferans, sektöre girmek isteyenlerin çok işine yarayacak.

Oyun dünyasına atılmak isteyen gençler, sektörden profesyonellerle bir araya gelecek

Beyond Games etkinliği, “We are in Games” mottosuyla düzenlenecek. Konferansta; oyun sektöründe girişimci olmak, yaratıcı endüstrilerde kendini geliştirmek ve kariyer yapmak isteyen gençler profesyonellerle bir araya gelecek.

Katılımcılar, oyun endüstrisinde farklı alanlarda çalışan deneyimli profesyonellerden öğrenme fırsatında bulunabilecekler. Ayrıca kariyer yolculuklarını şekillendirmek için fikir alışverişi de yapabilecekler.

Beyond Games etkinliği için kayıtlar başladı. Etkinliğin üniversite öğrencileri ve yeni mezunlar için ücretsiz olduğunu belirtelim. Kontenjanın limitli olması nedeniyle kayıt yapılması zorunlu kılınmış. Kayıt yaptırmak isteyenler buradaki formu doldurabilir.

Kaynak: WEBTEKNO.COM

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER