Gündem

Xiaomi 15 Ultra Tasarımı İlk Kez Paylaşıldı:

Gelecek yıl duyurulması beklenen Xiaomi 15 Ultra'nın görüntüleri ilk kez paylaşıldı. Telefon, ultra ince çerçevelere ve pek de alışık olmadığımız bir kamera kurulumuna sahip olacak.

Xiaomi 15 Ultra Tasarımı İlk Kez Paylaşıldı:
24-10-2024 13:22

Çinli teknoloji devi Xiaomi'nin bir süredir üzerinde çalıştığı yeni amiral gemisi telefonlarıyla ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Xiaomi 15 Ultra olarak isimlendirilecek olan serinin en üst düzey modelinin tasarımı ilk kez paylaşıldı

Gelecek yılın başlarında duyurulmasını beklediğimiz Xiaomi 15 Ultra, gerçekten de dikkat çekici bir tasarıma sahip olacak gibi görünüyor. Neredeyse çerçevesiz bir ekranla donatılacak olan telefon, alıştıklarımızdan oldukça farklı bir kamera kurulumuna ev sahipliği yapacak.

Xiaomi 15 Ultra böyle görünecek

Xiaomi 15 Ultra tasarımı

Daha önce piyasaya sürülen telefonlarda dairesel kamera kurulumlarını gördük. Ancak Xiaomi 15 Ultra, bu noktada tüm bildiklerimizi unutturacak. Zira bu akıllı telefonun dairesel kamera kurulumunda, asimetrik olarak yerleştirilmiş 4 sensör bulunacak. Edinilen bilgilere göre üst sırada görünen tek kamera, 200 MP çözünürlüklü ve Samsung ISOCELL HP9 sensörlü periskop telefoto kamera olacak. Alt sırada ise soldan sağa doğru 50 MP ana kamerayı, 50 MP ultra geniş açılı kamerayı ve 50 MP 2x telefoto kamerayı göreceğiz.

Kaynak: WEBTEKNO.COM

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER